Det er definitivt nye takter for Tottenhams styreleder Daniel Levy som er kjent for å være gnien. Han viste trolig hva det innebar å hente inn Antonio Conte, Italieneren er en av verdens aller beste managere, samtidig er han en drittunge som vil ha alt han peker på.

Styrelederen er villig til å bla opp «store» lønninger i et forsøk på å overbevise Chelsea stjerne Antonio Rudiger om å bytte ut vest-London med Nord-London. Football Insider har plukket opp at Spurs sportsdirektør Fabio Paratici har fått marsordre om å hente den svært imponerende tyske midtstopperen på en gratis overgang på slutten av sesongen.

Det er hevet over en hver tvil at å signere 28-åringen ville vært et massivt kupp for Tottenham, spesielt med Real Madrid, Bayern München og PSG som konkurrenter i jakten på hans signatur.

Les: Ronaldo blar opp en over en halv milliard og kjøper klubben som vant «back to back»

For å få tak i mannen deres må grave svært dypt når det gjelder lønn.

Levy og Paratici må også forholde seg til det faktum at utenlandske klubber kan bli enige om en forhåndskontrakt med forsvarsspilleren fra januar.

Real Madrid har lenge vært utpekt som Rudigers foretrukne reisemål. Football Insider hevder imidlertid at Tottenham håper kombinasjonen av Paratici og Antonio Conte kan overbevise spilleren om å bli i England.

Rudiger har holdt 18 «nuller» i sine 35 Premier League-kamper for Chelsea siden begynnelsen av forrige sesong. Tottenham har i mellomtiden bare klart 18 «nuller» på sine siste 52 ligakamper.

Conte er kjent for å ha minst én ny midtstopper i januar, spesielt med Christian Romero på sidelinjen. Og Rudiger ville være den typen hardbarkede, erfarne spilleren han leter etter.

Les: Hamar Arbeiderblad: «Enige om nesten 4 millioner»

Nå er plikten på Levy å prøve å overtale den tidligere Roma-mannen om at Spurs er det riktige valget.