Hvem er kongen, hvem er kongen, hvem.... (foto; haaland, twitter)

Real Madrid viste denne sesongen at troppen mangler edge som forrige sesong. Når Karim Benzema viser seg fra en menneskelig side, manglet de siste scoringene for kongeklubben. Copa del Rey-trofeet redder ikke inn tap i Champions League etter lekestue hos City eller ti poeng bak erkerival Barcelona i La Liga. Det skal investeres i den vasseste målscoreren på markedet, valget står mellom to kandidater.

Real Madrid-ledelsen var overbevist om at Kylian Mbappé var på vei til San Bernabeu før sesongen, PSG møtte samtlige krav til den franske landslagsspilleren og fikk ham til å bli. Manchester City vant kampen om Erling Haaland, Real Madrid-presidenten uttalte tørt at nordmannen uansett ville ha endt på benken med Benzema i troppen.

LES: Sky Sports: Champions League-klubb sirkler seg inn mot «glemt» Man United-spiller

Det var forrige sesong. 35-åringen Benzema har solide 29 scoringer på 41 kamper, men forrige sesongs 44 scoringer på 46 kamper forklarer hvorfor Real nå har kommet til kort.

Ifølge L’Equipe har Real Madrid lagt plan for signering av den ypperste, sommeren 2024. Selv med opsjon til PSG, løper Mbappés kontrakt ut etter neste sesong hvis han ønsker det, for Haaland er det ryktet at en utkjøpsklausul aktiveres neste sommer.

LES OGSÅ: Går inn i en tabbe av Paul Pogba lignende dimensjoner med åpne øyne

Den franske storavisen hevder Real Madrid går for enten Mbappé eller Haaland, hvem av de to superstjernene står åpent. The game is on.