Ikke sikker på at 22-åringen angrer på at han måtte bli.

Real Madrid har i langt tid skrap sammen det de har av penger med det mål å hente inn Paris Saint-Germain sin superstjerne Kylian Mbappé, men selv om de tilbød 2 milliarder kroner for spilleren som har under et år igjen av sin avtale fikk de et nei og et klassisk fransk skuldertrekk tilbake.

PSGs sportsdirektør Leonardo prøver å overbevise seg selv og sine omgivelser om at Kylian Mbappé ikke forlater klubben om et år. – De fleste eksperter sier det ligger i kortene at Mbappé vil bytte til Real Madrid neste sommer uten at den franske storklubben får en krone. Leonardo, kan ikke forestille seg det.

Han håper og tror fortsatt på en forlengelse med Mbappé, han kom med følgende litt merkelige argument for hvorfor til L’Equipe: «Mbappé representerer forskjellen mellom det overfladiske og det dype. Jeg ser ikke at Kylian forlater oss på slutten av denne sesongen, for Mbappés forhold til PSG er dypt»

«Vi tenker ikke på en annen vei ut av dette. Jeg tror ikke noen her kan se en fremtid uten ham.»

Les: Demba Ba fant ut han var for gammel

PSG bekreftet i det siste overgangsvinduet at Mbappé selv ønsket overgang Real Madrid og at han hadde nektet å forlenge, men håpet om en ny avtale lever fortsatt for den franske storklubben.

I dag starter årets Champions League sesong for Paris Saint-Germain sin del, de møter Brugge på Jan Breydel Stadium.

Les: Det er klart for Champions League!