Sander Berge

Det er fortsatt litt overraskende når Sander Berge finner nettmaskene, men vi minner oss selv på at han de siste årene er i en litt mer fremoverlent posisjon. – Sheffield Uniteds dyreste spiller gjennom tidene er tilbake for første gang siden han testet positivt for korona.

Han scoret i 2-2-kampen mot Preston tirsdag kveld.

Det startet forsiktig, Luke Freeman gikk ut etter en time på stillingen 1 – 1 og inn kom Sander Berge, som i det 85 minutt scoret, men som du vet av resultatet over, Preston utlignet og det på et tidspunkt de aller fleste på Bramall Lane mente kampen burde vært over.

Les: Jack Wilshere takker ja til tilbudet fra Arsenal

I det 95. minutt utlignet danske Emil Riis Jakobsen

Tunnel!

De fleste trodde at Berge hadde ordnet en viktig hjemmeseier da han plukket opp et skuddforsøk fra Billy Sharp og skjøt mellom beina på Preston-keeper Daniel Iversen.

United hadde dominert kampen og var på vei mot sin annen strake hjemmeseier etter en svak sesongstart, men sekunder før slutt i det femte og siste tilleggsminuttet gikk det galt.

Les på F7: Tre små fugler ble for mye for UEFA

Midtstopper Jack Robinson feilbedømte et frispark inn i feltet. Jordan Storey holdt ballen i spill, og Riis sendte den i hjørnet bak keeper Robin Olsen.

Berge testet positivt på viruset da han ankom landslagssamlingen tidligere i måneden, og han mistet derfor VM-kvalifiseringskampene mot Nederland, Latvia og Gibraltar. Han ble dermed stående med 24 landskamper og må vente på gullklokka.

Han var heller ikke klarert til Sheffield Uniteds første kamp etter pausen, men nå er han tilbake.

Sheffield United er på nedre halvdel av tabellen med bare en seier og seks poeng på sju kamper.

West Bromwich og Bournemouth topper med 15 poeng. Ørjan Nyland satt på benken da Bournemouth slo et QPR-lag med Stefan Johansen 2-1.