Raphinha

Det er ingen klubber som selger billig til Barcelona fordi det er en kul klubb, det er heller ikke noe godt argument at de ikke har mer, spesielt når det dreier som om en så ettertraktet spiller som Raphinha.

Leeds som på sesongens siste dag overlevde i Premier League etter en borteseier 2- 1 mot Brentford er fullstendig klar over at neste sesong blir enda tøffere. – Klubben skal ha klart å overtale Kalvin Phillips, som har Leeds i sine blodårer om å være med videre minst et år til. – Nå ser de ut til å tviholde på brasilianske Raphina som har vokst opp med plakater av sine helter i Barcelona på gutterommet.

Manager Jesse Marsch: «Skal være sterkere, ikke svakere inn mot neste sesong»

Les: Nico Kovac tilbake i Bundesliga!

Den 25 år gamle høyrevingen som også har italiensk statsborgerskap og dermed er ekstra ettertraktet i Europa havner ikke i Barcelona sin «utenfor Europa kvote» og kan kjøpes uten å måtte selge etter flytte ut noen andre spillere.

Football Transfers skriver at Barcelona har budt 55 millioner euro, men de har fått beskjed om at befinner seg i feil økonomisk landskap av Leeds som absolutt ikke vil selge.

Les: Se Tom Cruise kjøre utenfor et stup på motorsykkel i «Mission: Impossible 7» trailer

Fra å være 100% sikker på vei ut portene på Elland Road ved nedrykk ser det ut til at Raphina gjør som Kalvin Phillips og blir.