Gabriel Jesus

Manchester City-spiss Gabriel Jesus kommer ikke til å fornye kontrakten hos årets Premier League-mestere.

Ifølge Fabrizio Romano ønsker ikke 25-åringen å bli værende Etihad Stadium. Han har scoret åtte og assistert åtte mål på 28 Premier League-kamper denne sesongen, men har er fortsatt ikke førstevalget til Guardiola. Og med Haaland blir det ikke akkurat mer spilletid på brasilianeren.

«Min fremtid er fortsatt usikker. Jeg har allerede uttrykt mitt ønske til Man City og til agenten min. Jeg har en veldig klar idè om hva jeg vil” Sa Gabriel Jesus i et intervju med ESPN.

LES: Real Madrid ser til England etter å ha gått glipp av Mbappe

I et nylig intervju hevdet hans agent at så mange som seks klubber vil ha ham, men ifølge britiske medier står det mellom Arsenal og Tottenham.

Arsenal har jaget Gabriel Jesus en stund, men ifølge Telegraph har Spurs også fulgt med på ham, og nå som de har sikret seg Champions League-fotball, vil Levy og Tottenham gå for City-spilleren. Manchester City har satt en prislapp på 55 millioner pund på Jesus.

Gabriel Jesus ønsker også å fortsette å spille i Champions League, og dette vil også være et nøkkelaspekt for å bestemme fremtiden hans.

Siden Arsenal rotet bort Champions League-fotball i de siste serierundene vil Mikel Arteta få et begrenset overgangsbudsjett, samtidig de har mistet et godt argument for å overtale Gabriel Jesus.

LES: Mbappe var også i samtaler med Premier League-klubb!

Arteta trenger også å forsterke andre områder av troppen, og nå vil være veldig vanskelig for Gunners å betale £55 millioner for bare én spiller.

Spurs på den annen side, har kommet tilbake til Champions League, og Antonio Conte vil få et betydelig beløp å jobbe med i sommer. Å imøtekomme Man Citys pris burde ikke være et problem for Tottenham akkurat nå. Hvis Gabriel Jesus blir overbevist om at han vil spille regelmessig neste sesong, er det stor sjanse for at Tottenham kan sikre signeringen av 25-åringen i løpet av de kommende månedene.