Marco Carnesecchi

Leeds har trøbbel med sin førstekeeper Kiko Casilla, som mest av alt minner om en bitter gammel mann. – 33 åringen har slengt med leppa og kommet med rasistiske kommentarer og fikk som et resultat 8 kampers karantene.

Kiko Casilla har kontrakt frem til 2023, men etter uttalelsene, og varierende form er det slettes ikke sikkert han blir ut til slutt. – Nå har Leeds funnet en erstatter i Serie B.

Les: Nå mener også Harry Kane at juni er siste sjanse for Liverpool

Den italienske 19 år gamle keeperen Marco Carnesecchi, er på kontrakt med Atalanta, men er lånt ut til Serie B laget Trapani. – Han slipper inn bøtter med mål, men får mer en godkjent karakter. – Klubben er elendig og ligger på 18 av 20 lag i serien.

Keeperen fra Rimini har sluppet inn 44 mål på 23 kamper. Lokalavisen skriver han står i mål som en løve og imponerer alle med sine fantastiske redninger og «voksne» spill.

Chievo Veronas Salvatore Esposito, som har spilt med Carnesecchi på aldersbestemte italienske landslag sier til TuttoB: “Han er en bror, vi er veldig like og vi har de samme idealene. Vi har familier med de samme verdiene som støtter oss, jeg ser meg selv i ham. Han er en stor målvakt, han vil ha en flott karrière. ”

Det er den samme TuttoB som rapporterer at Leeds United og Arsenal “følger” den italienske under-21-keeperen Carnesecchi.

Les: Marcelo Bielsa snudde opp ned på tilværelsen til Leeds-stjernen