Blir dette Uniteds "Jadon Sancho"?. (foto: united, twitter)

Jude Bellingham har vokst seg for stor for Birmingham i en alder av 16 år. Høres helt sykt ut, men når du har etablert deg på et stabilt nivå i Championship som «sweet sixteen», da får du ikke fred fra toppklubbene.

Manchester United har fulgt midtbanespilleren de siste månedene og fikk invitert tenåringen med familie til treningsfeltet på Carrington for en omvisning rett før viruset gjorde dette umulig.

Les: Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne

Utsiktene for at Bellingham skal bli overtalt av United er derfor store. På andre siden av kanalen sitter en selvsikker sportsdirektør hos Borussia Dortmund og mener 16-åringen har skjønt sitt eget beste og velger klubben som har løftet frem en spiller som Jadon Sancho, som ble «holdt tilbake i utviklingen» i den blå delen av Manchester.

Det er tyske Bild som hevder Borussia Dortmund er overbevist om at Bellingham kommer til å vende tommelen ned til Solskjær og gjengen, fordi avtalen mellom Dortmund og Bellingham er så og si på plass.

Les: Den tidligere United-kapteinen har funnet ungdomskilden hos Conte

Skal vi tro den tyske storavisen var forhandlingene mellom Dortmund og Birmingham-spilleren kommet igang og på vei videre før viruset satte en bråstopp for prosessen.

Stemmer dette, vil Solskjær og gjengen om noen år kunne sitte igjen med samme dårlige følelse som den til byrivalen City etter å ha gitt slipp på Jadon Sancho.

Les: Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen