Ikke noe å si på selvtilliten der i gården. (foto: united, twitter)

Juventus-spillerne har tatt frem motorsagen og kuttet 1 milliard kroner fra lønnsbudsjettet. Barcelona fulgte opp etter den sedvanlige kranglingen mellom klubb og spillere, og endte opp på et 70 % lønnskutt. Dramatiske og helt nødvendige tiltak for to av verdens beste klubber. I en engelsk by med rundt en halv million innbyggere er situasjonen en helt annen.

Ifølge ESPN har Manchester United troen på at de skal slippe å tvinge spillerne til noen lønnskutt i en periode med tapte billettinntekter og tapte inntekter fra TV-rettighetene.

Les: Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne

United er i mindre grad avhengig av disse inntektene, og har med sine avtaler med 25 globale sponsorer/samarbeidspartnere i tillegg til regionale sponsorer inntekter på mer enn 2,6 milliarder kroner.

Derfor håper og tror klubben at de skal ri av den første stormen uten lønnskutt. Vi tviler på at spillerne hadde lidd noen nød av å måtte gi avkall på noen millioner, men det at klubben er så bunnsolid i en ekstrem krisesituasjon må gi et enormt positivt kick for alle som jobber for å gjøre Man United great again.

Kanskje på tide at Ed Woodward og administrasjonsgjengen får litt mindre kjeft og mer cred.

Les: Den tidligere United-kapteinen har funnet ungdomskilden hos Conte