Francesco Totti

Leeds manager Marcelo Bielsa har gitt både inspirasjon og selvtillit nok til klubben som befinner seg i Championship at de føler seg som en del av de store gutta, de kastet seg over telefonen og ringte keeperlegende Gianluigi Buffon da han avsluttet sin tid i Paris Saint-Germain. – De måtte gi tapt da han ville tilbake til Juventus etter Antonio Conte åpnet opp porten og ønsket velkommen. 

Les: Tenk om fattige Leeds blir søkkrike og henter legende Paris Saint-Germain ikke kunne holde

Francesco Totti trakk seg i protest som Roma direktør og dermed er Leeds frempå igjen.

Leeds United skal ifølge italiensk presse ha tilbudt Francesco Totti å gjenoppta karrieren som aktiv fotballspiller.  Den legendariske angriperen la som kjent opp på toppnivå i 2017, etter 307 mål på 786 kamper for Roma. – Etter han la opp har han vært en av mange klubbdirektører, men det fikk en brå slutt.

Les: Rasende Totti har fått tilbud fra andre klubber

«De visste om mitt brennende ønske om å gi så mye til denne klubben, men de ønsket ikke å la meg gjøre det. De holdt meg utenfor alt», sa Totti ifølge BBC.

Kompis avslører forespørsel
Den tidligere italienske landslagsspilleren, Marco Borriello, skal ha tilbrakt mye tid med Roma-legenden den siste tiden. I et intervju med Sky Italia, gjengitt av TMW, forteller Borriello at Totti skal ha fått en henvendelse fra en engelsk klubb.

Hør: «Fant» en akustisk Freddie Mercury sang fra 1986

– Jeg vet en stor klubbeier i England har spurt ham om å gjøre comeback, sa Borriello ifølge Sport Witness, før Fox Italia og Tutto Roma kort tid senere fikk bekreftet at det var snakk om Leeds.