Weston Mckennie

Halve Premier League har vært ute etter Juventus sin 24 år gamle midtbanespiller Weston McKennie etter han fortalte ledelsen hos den gamle dame han kunne tenke seg å dra videre. Arsenal, Aston Villa og Tottenham har sammen med Leeds hatt speidere på tribunen en stund.

Sky Sports melder at McKennie er enig med Leeds United på de personlige premissene, men i og med at Juventus sitter på kontrakt frem til sommeren 2025 må klubbene også bli enige.

Les: Tromsø får mange millioner og August Mikkelsen dobler lønna

Amerikaneren ble tidlig en del av Schalke 04 sin ungdomssatsning og ble kjøpt av Juventus sommeren 2021 for 20 millioner euro etter en låneperiode.

Juventus har vært i nyhetene av feil grunner den siste tiden har fått trekk på 15 poengs fradrag på grunn av problemer med økonomien. Den gamle damen ser etter å flytte McKennie videre ettersom han nylig har vært i unåde etter Juventus’ 5-1-tap mot Napoli.

24-åringen vil sannsynligvis gli godt inn i troppen ettersom Leeds allerede har noen amerikanske landskampspillere blant sine rekker som Tyler Adams og Brenden Aaronson. McKennie hadde et fantastisk VM i Qatar og var blant de beste spillerne for USA da de nådde åttendedelsfinalen i Qatar.

Les: Tottenham bekrefter de har gjennomført «Everton-kuppet»

Den siste tiden har det vært svært vanskelig å være Leeds-fan, med bare tre poeng på de fem siste kampene.

Nå er det bare et poeng ned til 18.plass og den røde streken.

Midtbanespilleren ville være et ideelt tillegg til Leeds-troppen, da det ville lette noe av presset på en midtbane som allerede er strukket.