Der satt den (foto: weghorst, twitter)

Nottingham Forest fikk fint besøk til City Ground på onsdag kveld, en perfekt motstander å slå foran hjemmepublikum. Det ble med forsøket. Nå kommer ny mulighet på Old Trafford i returkampen, men med 0-3 som utgangspunkt skal det mer enn et fotballmirakel til for Steve Cooper og gjengen å skaffe seg billetten til ligacupfinalen. For Erik ten Hag var det spesielt godt å se landsmann Weghorst få bekreftelsen på at han forsterker Man United.

Nederlenderen på innleie kom fra Besiktas som toppscorer, men har to kamper uten nettkjenning i United-drakta. Mot Nottingham kom den første. Erik Ten Hag mener likevel spissen har vært delaktig i scoringer i de andre kampene.

LES: Kupper signeringen til gamleklubben

-Jeg mener han hadde del av Brunos mål mot Crystal Palace, fordi han gjorde det riktige løpet foran stolpen. Rashfords mål mot Arsenal var han også med på, fordi han skapte rom å løpe i, begynner Ten Hag ifølge Sky Sports.

-Men angrepsspillere er her for å score må, og når de ikke scorer, da er de ikke fornøyde. Det var viktig for selvtilliten hans, fortsetter United-manageren.

Før han legger til de mange mulighetene det gir å ha Weghorst på banen.

-Det her var bare én av måtene han kan score på, ved å være til stede i feltet, sier en fornøyd Ten Hag, som ikke ser en eneste grunn til å savne CR7.

LES OGSÅ: Bayern kvitter seg med mentoren til Manuel Neuer

Første februar er det returkamp på Old Trafford.