Marcus Thuram

Det er positive ting å se hos Borussia Mönchengladbach etter at Daniel Farke tok over i sommer, de ligger i skrivende stund på 9.plass i Bundesliga. En skikkelig jo jo klubb hvor de vinner og taper annenhver kamp og ofte med mange mål, mange av de (som går i riktig retning) er signert Marcus Thuram.

Ikke rart Chelsea som har en gigantisk støvsuger inn i spillermarkedet har kommet med tilbud til den 25 år gamle franske landslagsspissen. – Han var med å bringe Frankrike til finalen i Qatar VM og han leverer så det holder i Bundesliga.

Les: Tromsø får mange millioner og August Mikkelsen dobler lønna

Marcus Thuram som har en utløpende kontrakt, står denne sesongen notert for 13 mål og fire målgivende på 17 kamper med «Fölen». Foot Mercato fast at det ikke blir noen overgang for Thuram til Chelsea i vinter, da franskmannen takket nei til en overgang til den engelske storklubben for i stedet å bli i Gladbach ut sesongen og ut kontraktsperioden.

Det er fortsatt usikkert om Thuram velger å forlenge med Gladbach, eller signerer gratis for en annen klubb denne sommeren. Bild mener han sier nei takk fordi han har det bra der han er og etter å ha tenkt seg en stund vil forlenge med Borussia Mönchengladbach mens Frankfurter Allgemeine Zeitung og Sat.1 mener han har Juventus i sikte, klubben hans far Lilian Thuram spilte for.

Les: Tottenham bekrefter de har gjennomført «Everton-kuppet»