Colin Kaepernick på førstesiden av Time Magazine.

Amerikansk politi som stort sett består av rasistiske idioter uten respekt for liv dreper hver hvert enste år mer enn 1000 personer. – 95 % er menn og halvparten av alle drepte er sorte, mens de bare utgjør 13% av befolkningen. I 2016 gikk quarterbacken Colin Kaepernick ned på kne i en protest mot politivold.

Dette fikk korrupte republikanske politikere og de søkkrike eierne av NFL klubber til å se rødt og effektivt utestengte Colin Kaepernick fra all amerikansk fotball, helt frem til nå.

Les: The Guardian: Vincent Kompany får jobben!

ESPN melder at Coin Karpernick som nå har rukket å bli 34 år og mistet 5 år av sin karriere nå trener med Las Vegas Raiders.

Raiders er det første laget som har tatt sjansen på å la Kaepernick delta i trening siden han forsvant ut av den amerikanske fotballigaen etter 2016-sesongen.

Kaepernick hadde den sesongen startet en markering mot rasediskriminering og politivold ved å gå ned på ett kne mens nasjonalsangen ble spilt før kampstart. Det førte til stor sinne blant rasister og verdens første oransje president Donald Trump. Republikanere synes det er mye bedre å vise sin støtte til politi og politiske motstandere med å storme kongressen og forsøke å innføre et diktatur.