Innrømmet tabben i april og gjorde noe med det. (foto: arsenal, twitter)

Det var sterke signaler om at Eddie Nketiah ønsker seg videre når muligheten byr seg som free agent i sommer. Etter å ha trippet i skyggen uten å få de store mulighetene, var tålmodigheten til 22-åringen slutt tidligere i sesongen. Så gjorde Arteta grep som har gitt resultater.

Vi skjønte bakgrunnen for Nketiahs ønske om å forlate Emirates da Arteta forrige måned uttalte: «Hvis det er én spiller som jeg har vært unfair with, så tror jeg det er ham… Jeg har ikke hatt motet til å bruke ham mer.»

LES: Manchester United keeper legger opp

Ifølge Goal har 22-åringen skjøvet flere tilbud tilbake over forhandlingsbordet det siste året. Crystal Palace, blant flere, har vært på for en signerng.

Mikel Arteta har tydeligvis skjønt at han var i ferd med å miste senterforwarden. Fra midten av april gikk Nketiah fra å ha innhopp på 10-15 minutter i kampene til å spille fra start i fem av de siste åtte Premier League-kampene. Resultat: 5 scoringer.

LES: Strek i regninga for Arsenal – får tilbake spiller som ikke er med i Arteta-planen

Nå hevder Goal at dette har gitt resultater også i forhandlingsrommet. 22-åringen har hatt et change of heart, og er nå klar for å signere forlengelse med Arsenal.

Yes!