En av de få kampene for Henderson

Nottingham Forest har gjort et varp. Klubben starter sesongen tilbake i Premier League med en sisteskanse som skal vise en av verdens største klubber at de tok feil.

Historien om Henderson er historien om en ung United-keeper som sto frem som en av Premier Leagues beste på utleie til Sheffield United. Så ble han hentet tilbake til Old Trafford for å ta førstekeeper-tronen fra en fomlende David de Gea. Mange faktorer spilte inn i at returen til moderklubben etterhvert ble en skikkelig nedtur. Når David de Gea i tillegg spilte seg tilbake i toppform, ble det traurig for den fremadstormende engelske landslagskeeperen.

LES: Kan «takke» Zlatan for at det ikke ble Manchester United-overgang

Problemet for Henderson var hva han var lovet da han returnerte.

-For å være ærlig, dette var trolig de tøffeste 12 månedene i karrieren min. Samtalen jeg hadde (med United) da jeg ble tatt ut til EM-troppen, var: «Du kommer hit for å være nr. 1», begynner Henderson til TalkSport.

-Jeg hadde COVID-19, men kom tilbake, så jeg skulle fortsatt ha vært nr. 1, men ingen fulgte opp det de hadde fortalt meg. Det var frustrerende, fordi jeg takket nei til mange gode lånemuligheter denne sommeren, og de ville ikke la meg gå, fortsetter 24-åringen.

-Å sitte der for 12 måneder, det er kriminelt i min alder. Jeg kokte. Jeg fortalte hierarkiet at jeg trengte å spille fotball, og at de skulle la meg gå. Jeg var nesten dratt før manageren (en Hag) kom inn døra. Jeg har ikke pratet med ham siden, forteller en fortsatt murrende Henderson.

LES: Lar seg ikke lure inn i «Grealish-fellen» med Haaland

Nå skal all energi rettes mot å være ballstopper for skogvokterne fra Nottingham, men vi lurer også på hva som skjedde på Solskjærs vakt.