Stor ståhei da dansken signerte i Tyrkia. (foto: trabzonspor, twitter)

En overgang påvirkes av mange faktorer. En overgang til Manchester United avhenger av så mye mer. Andreas Cornelius er en av toppscorerne i tyrkiske Süper Lig, men vet at fotball-livet kunne ha blitt totalt forandret i 2017. da han spilte for FC København.

Da fikk agenten til den danske spissen en telefon fra en viss Matt Judge, sjefsforhandler hos Manchester United.

LES: Lar seg ikke lure inn i «Grealish-fellen» med Haaland

Agenten forteller:

-Han (Judge) kunne fortelle at Man Utd-manageren, José Mourinho, ble imponert av ham i en CL-kamp i Porto noen måneder tilbake Cornelius scoret) hvor FC København, med Mourinho på tribunen, spilte til 1-1, begynner agent Per Steffensen ifølge Bold.dk.

-Judge fortalte at United var på utkikk etter en sterk senterforward som kunne stå litt i bakgrunnen og lære av klubbens store, men eldre stjerne, Zlatan, for så å ta over plassen etter ham, fortsetter agenten..

Snakk om chance of a lifetime.

-Dessverre ble Zlatan kort tid etter skadet i kneet og var ute mer enn et halvt år, så United skiftet strategi og hentet en mer erfaren angrepsspiller, forteller agenten.

Det endte med kontrakt med Atalanta fra sommeren 2017 på dansken, rett til utleieopphold hos Bordeaux og Parma, så videre til Trabzonspor.

Tenk hvis…