Flis eller exit? (foto: tottenham, twitter)

Nuno Santo er betalt for å ha selvtilliten på topp og spre dette videre til Tottenham-spillerne. Likevel, da portugiseren steg opp på podiet til sin første pressekonferanse på fredag, var det mer enn selvtillit som oste da han fikk spørsmål om Harry Kane.

Etter at Kane før EM fortalte han aktet å spille i Champions League (og ikke Conference League), begynte snøballen å rulle. Ifølge ESPNs kilde har Manchester City klart et bud på 100 millioner pund for Kane, mens United og Chelsea ser an situasjonen.

Les: Celtic har skaffet seg toppscoreren til Iniesta

ESPNs kilde hevdet tilbake i begynnelsen av juli at Santo skulle prate med Kane etter EM-sluttspillet for å avklare situasjonen med 27-åringen. På fredag virket det som det ikke var noen tvil om utfallet av denne samtalen.

-Harry er vår spiller. Det er ingen grunn til å prate om noe annet. Period. Nå er det tid for Harry til å hvile og få tilbake energien. Jeg har ingen tvil, jeg har ingen tvil. Det jeg ønsker for Harry er at han recover well, har en god hvil, og når han kommer, vil han oppleve at vi må comit ourselves to become better, sier Santo ifølge ESPN.

Les på Engelske klubber: Southgate kan snart ringe Solskjær for å høre hvordan det står til med Englands forsvar

Som legger til at han fortsatt ikke har pratet med Kane. Hmm.

Snakk om å gå hardt ut fra første pressekonferanse! Rett på sak, inget utenomsnakk. Harry stays.

The Boss. (foto: tottenham, twitter)

Du fyrer ikke løs på den måten som sylfersk Spurs-manager hvis du ikke har fått signaler fra Kane som backer: Harry stays. Period.

Les: Neymar overbeviste Sergio Ramos