Akkurat det du skal gjøre på Old Trafford også, Trippier. (foto: trippier, twitter)

Manchester Evening News pleier å ha orden i United-sysakene. Før EM-sluttspillet hevdet lokalavisa at Kieran Trippier ønsket en overgang til Old Trafford før han dro på seg Englands-drakten. Det ble med ønsket, men partene skal være trygge på at det skjer i sommer.

Vi skal ikke glemme at det er en Diego Simeone og Atletico Madrid som fortsatt er med å styre showet, men er kravene fra Trippier så sterke om en exit fra Madrid, styrer det mot en retur til Premier League på den engelske full-back.

Les: Barcelonas rikeste spiller sørger for 160 millioner til klubbkassa

Og det styres rakt mot Manchester.

Ifølge Manchester Evening News er Trippiers siste år før free agent-tilværelse det som tvinger Simeone til å avgi en av sine viktigste forsvarsspillere fra tittelsesongen. Nå handler det om å sitte igjen med mest mulig euro for 30-åringen.

Lokalavises kilde hevder Trippier has made arrangements to permanently relocate to Manchester. Videre, at han er trygg på at United-overgangen gjennomføres i sommer.

Les på Popidol: Manchester United drakta er ute – løp og kjøp!

Jadon Sancho, Raphael Varane, Kieran Trippier. Solskjær og gjengen leker ikke butikk denne sommeren.

Trippier startet i samtlige La Liga-kamper der Atletico vant titlen for første gang på syv år. Foran Barcelona, foran Real Madrid. Dette er ikke en spiller som kommer til Old Trafford som backup for Wan-Bissaka – eller for å sitte igjen med 2. plasser.

Les: Neymar overbeviste Sergio Ramos