Fransk eleganse skal settes i arbeid på San Siro. (foto: chelsea, twitter)

AC Milan har allerede på plass Chelsea-spiller Fikayo Tomori etter at de aktiverte kjøpsklausulen på 25 millioner pund etter en vellykket testperiode av 23-åringen. På fredag landet neste Chelsea-spiller for medisinsk test.

Ifølge Sky Sports betaler AC Milan Chelsea 1 million euro, med rundt 1 million euro ekstra i bonus når/hvis franskmannen når et visst antall Champions League-kamper.

Les: Dortmund kaster seg rundt og viser at fotball er mer enn trofeer, Sancho-millioner og Haaland scoringer

Giroud var på vei ut av Stamford Bridge som free agent etter kontraktsuløp i juni, men siden Premier League-klubben utnyttet opsjonen på å forlenge med franskmannen – som sikrer Chelsea 10-20 millioner kroner.

0700 på fredag sto 34-åringen foran Milans La Madonnina clinic for å svette seg gjennom en medisinsk test.

Vi bare måtte ta en tur til Milano på fredag.

Les på Popidol: Manchester United drakta er ute – løp og kjøp!

Giroud forlater Chelsea med 39 scoringer på 119 kamper (spesielt viktige mål for klubben forrige sesong), og kan skryte å ha bidratt til tre trofeer, det største mot Manchester City i mai.

AC Milan sikret med sin andreplass i Serie A forrige sesong første Champions League-kvalik på syv år. Forrige sesong ble det 6 scoringer på 8 CL-kamper for Giroud, Milan-klubben akter å utnytte franskannens teft for det det er verdt.

Forza Giroud!

OPPDATERT: Da er AC Milan rigget for Champions League

Les: Barcelonas rikeste spiller sørger for 160 millioner til klubbkassa