Har vist han har noe godt på gang. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag fikk sin midtstopperforsterkning i Lisandro Martinez. Ifølge den franske storavisen L’ Equipe har United også siktet seg inn mot en forsterkning på høyresiden i forsvaret, men de er ikke alene.

Noen som husker den råeste scoringen i VM 2018? Dette er spilleren det gjelder. Høyrebacken Benjamin Pavard fikk et drømmetreff i kampen mot Argentina, Bayern München var kjapt ute med å sikre seg den franske høyrebacken. Siden 2019 har Pavard spilt i Bayern-drakt med 119 kamper på banen (5 scoringer og 11 assists). Ifølge den franske avisen vurderer 26-åringen muligheten for et klubbytte i sommer.

LES: Sky Sports: Brentford henter inn midtstopper med 217 Premier League-kamper på Cv’en

Pavard har fortsatt to år igjen av kontrakten med Bayern, men når spilleren har signalisert at han vurderer exit, har selv Oliver Kahn og gjengen skjønt de ikke kan holde en spiller igjen mot sin vilje – så lenge de kan ta seg godt betalt for å løse opp på kontrakten.

L’Equipe hevder Manchester United og Chelsea begge har sendt signaler om at de er interessert i høyrebacken. For Bayern betyr dette det perfekte forhandlingsklimaet for seg selv.

L¨Equipe melder det så langt ikke har kommet noen konkrete bud fra de to gigantene, men det er fortsatt godt med tid ut august før Pavard er låst til Bayern-drakta frem til neste overgangsvindu.

LES: Jesse Lingard blir i Premier League

Vi er spesielt spente på Manchester United, som forrige sesong hadde an issue på høyre backplass, der Wan-Bissakas offensive egenskaper kom til kort, og hvor Diogo Dalot i preseason har fått sjansen av Erik ten Hag.

For United kan Pavard i tillegg være en brikke i oppbygningen av et midtforsvar som fungerer. Franskmannen mener selv han er best som midtstopper, rollen han hadde hos Stuttgart.

-Jeg kan hjelpe til på høyresiden, men min posisjon er å være midtstopper. Jeg ønsker å spille som midtstopper, fordi det var min posisjon siden U19, sa Pavard tidligere til RMC.

Høres ut som en interessant spiller for Erik ten Hag.