Hyller Neymar

Da Dani Alves for et par uker siden tok på seg Neymar drakt, men først viste baksiden, med navn en time etter han poserte med Paris Saint-Germain drakt på sitt hotellrom fikk selvsagt ryktene til å svirre. Barcelona legenden som har rukket å bli 39 år ble overraskende hentet til Camp Nou for å bidra til manager Xavi Hernandez sin gjenreisning av klubben og litt overraskende avsluttet ned kontraktsslutt 30 juni.

Men det blir ikke en retur til PSG som han spilte for 2017 til 2019, ei heller til São Paulo som Barcelona hentet han fra, men med 99,9 % sannsynlighet den meksikanske klubben Pumas UNAM.

Kommer med tydeligere hints enn det professor Robert Langdon får i Da Vinci-koden

Det foregår intens flørting i sosiale medier mellom Liga MX klubben og Dani Alves. – Det betyr at Real Valladolid med klubbpresident Ronaldo ikke har lykkes med å overtale han til å bli i Europa.

Vil til VM i Qatar (fra 21. november til 18. desember 2022)

Les: Jesse Lingard blir i Premier League

De siste dagene har Dani Alves kommet med flere hint om fremtiden og det har Pumas gjort også. – Ryktene startet da han for noen dager siden dukket opp som en fan på Instagram.

Den brasilianske spilleren, en av de mest suksessrike spillerne i fotballens historie, begynte å følge Pumas sin Instagram-konto, en situasjon som begeistrer lagets følgere, som allerede ønsker å se ham iført lagets trøye.

Dette er det siste av tegnene som Dani Alves ga, siden han denne uken også publiserte et fotografi av sin kone, Joana Sanz, med et bilde av den meksikanske kunstneren Frida Kahlo og følgende melding: «et tegn».

Onsdag la han ut en video der den tidligere Sevilla-, PSG-, Juventus- og Barcelona-spilleren vises syngende med en mariachi, og ledsaget den også med en bildetekst: «Livet sender alltid signaler, vi må alltid være oppmerksomme på det!!!! Viva Mexico cabrones».

Les: Fem klubber jager Óscar Mingueza

På Twitter sendte Pumas en melding til den brasilianske spilleren. De viste de ham i en video hva som venter ham i landets hovedstad.

Pumas-maskoten, Goyo, setter seg inn i en bil og forlater teamets fasiliteter for å ankomme Estadio Olímpico Universitario, og på slutten av videoen vises meldingen «Dani, vi venter på deg».

Nyheten på torsdag bekrefter praktisk talt ankomsten av Dani Alves til laget, som forventes å ankomme Mexico City på lørdag for å bestå de medisinske testene og fullføre signeringen.

Hvis avtalen er sluttført, vil spilleren signere for ett år med opsjon på ett til, og vil søke minutter og aktivitet som gjør at han kan bli vurdert for Qatar 2022-VM.