(c) Bilde Nottingham Forest: Jesse Lingard

Da det ble slutt etter et mannsalder i Manchester United var nesten alle sikre på at West Ham, hvor Jesse Lingard var på suksessrikt utlån sist vår var neste stopp. – Et godt tilbud ble lagt på bordet fra Londonklubben, men så gikk dagene. Byrival Tottenham var på jakt.

Så fikk en gammel lagkamerat Wayne Rooney jobben som manager for den amerikanske klubben DC United og en ny dør åpnet seg. Tidlig i samtalene kunne imidlertid folkene til Jesse Lingard fortelle han allerede hadde bestemt seg, overraskende for de fleste valget har falt på nyopprykkede Nottingham Forest som har hatt en svært aktiv sommer.

For noen timer siden ble Jesse Lingard presentert som Nottingham Forest-spiller.

Les: Nottingham Forest presenterer to kjøp med et kvarters mellomrom

Midtbanespilleren skrevet under på en ettårskontrakt med Nottingham Forest.

29-åringen gjennomførte den medisinske testen i sin nye klubb på torsdag, og skrev deretter under på kontrakten. Han er forventet å treffe sine nye lagkamerater i Tyskland på fredag.

Det er litt varierende lønnsbetingelser som rapporteres fra England, men tidligere Manchester United-spilleren blir svært godt betalt i sin nye klubb. Ifølge The Guardian skal ha krevd en ukelønn på 180.000 pund, noe som tilsvarer over to millioner norske kroner i uka. Telegraph melder dog at omtrent halvparten av dette er det korrekte.

Les: Fem klubber jager Óscar Mingueza