Martin Braithwaite

Hvis du spiller FIFA har du sikkert lagt merke til at de automatisk senker tempo på spillere når de passerer 30 år. – Det er også tilfelle for danske Martin Braithwaite som for resten av sitt liv vil omtales som «nødspiss». 31 åringen har klart å klamre seg fast imponerende lenge, men nå ser hans dager på Camp Nou å veldig fort mot slutten. – Braithwaite har havnet på Barcelona sin salgsliste og fikk heller ikke være med på sommerturne.

Det har vært mye snakk om at den nederlandske klubben Ajax var interessert, men Mundo Deportivo melder at de har valgt å droppe muligheten for å kjøpe Martin Braithwaite på billigsalg fra Barcelona. Det skal ha vært en reel mulighet, men da de fikk tilbud om å kjøpe tilbake 20 år gamle Brian Brobbey fra RB Leipzig skal det ha fristet mer.

Les: Butterfly effect: Brighton nei skaper ringvirkninger forbi Manchester

Nederlandske Brian Brobbey passer perfekt inn i strategien om ung og lovende, dessuten kjenner de han godt da han bare har vært borte et halvt år siden han kom til klubben for 12 år siden (åtte år gammel)

Braithwaite er ikke ute muligheter både Getafe og Rayo Vallecano er mulige destinasjoner, men kun dersom kontrakten hans med Barcelona kanselleres.

Les: Har startet ekspress-samtaler med Luis Suarez