Er grense for hvor mye en av Premier Leagues keeperlegender skal godta. (foto: nice, twitter)

Han forlot Premier League og Leicester som en legende, men har hatt alt annet enn enkelt overgang til fransk fotballkultur. Ifølge den franske storavisen vurderer dansken exit etter få måneder hos Nice.

L’ Equipe hevder Schmeichel har kommet på kant med medspillere, trenere og klubbledelsen ved å vise lite profesjonalitet på trening. Han varmer knapt opp, holder seg for seg selv og stiller spørsmål til hvorfor han skal utsettes for samme tøffe fysiske treninger som utespillerne. Dansken har selv sagt dette er tull, men det kan virke som dette ikke bare er røyk uten ild.

LES: Har overtalt Laurent Blanc til å ta trenerjobben

For nå følger den franske avisen opp og hevder Schmeichel vurderer exit i januar. Nice hentet 35-åringen inn som en leder for troppen, men skal ikke møte standarden trener Lucien Favre har satt for keeperne sine. Hos Leicester fikk Schmeichel utnyttet sine ekstreme reflekser og shot-stopping skills med et tettpakket forsvar foran seg, hos Nice presser forsvaret høyt, og gir mye rom foran keeperen, som veteranen har utfordringer med å dekke.

Det har blitt ti kamper på Schmeichel så langt i sesongen (7 i Ligue 1), men er ikke i nærheten av å skape så mye trøbbel for motstandernes angrepsspillere som han gjorde i Premier League. Det letter heller ikke på stemningen hos Nice at klubben etter ni kamper allerede er ti poeng unna en billett til spill i Europa neste sesong.

LES: Ten Hags nederlandske favorittspiller er tapt

På tide med en retrett, Kasper?