Nacho Fernández

Neste sommer vil den 32 år gamle spanske midtstopperen Nacho Fernández ha vært en del av Real Madrid ganske nøyaktig halve livet. – Det har så langt blitt 278 kamper for kongens klubb, men nå går det tydeligvis mot slutten.

Carrusel Deportivo melder at Nacho er rastløs og vil spille mer, etter et møte med Real Madrid manager Carlo Ancelotti hvor det ikke ble lovet noen større endringer, så valgte han å akseptere forslaget om en forlengelse av kontrakten som går ut neste sommer.

Det er en Éder Militão i kanonform (som for øvrig stod for gårsdagens eneste mål i La Liga kampen mot Getafe) og ny signerte Chelsea-legende Antonio Rüdiger som det satses på i midtforsvaret. – Faktisk er Chelsea en av flere aktuelle klubber for Nacho Fernández neste sommer, så det kan gå mot en slags uplanlagt utveksling av gratisspillere.

Les: L’ Equipe: Kasper Schmeichel på klubbjakt

Nacho Fernández begge landskampene for Spania i september, dog ingen av dem fra start. Norge møter Spania til EM-kvalifisering, et lag som for tiden ikke er spesielt imponerende.

Gruppe A: Spania, Skottland, Norge, Georgia og Kypros.

LES: Har overtalt Laurent Blanc til å ta trenerjobben