Skal ha en keeper som også er del av angrepsstyrken til United. (foto: united, twitter)

Han ble kåret til året spiller i Eredivisie forrige sesong. I sommer var 23-åringen overbevist om at han var på vei til Old Trafford. Så satset Man United alt på Antony og ble tvunget til å sette på Cody Gakpo-bremsen. Dette var muligheten Leeds trengte.

For ifølge The Mirror er Leeds enig med den nederlandske landslagsspilleren om de personlige betingelsene, nå forhandles det med PSV om det de ser på som en 30 millioner punds overgang. Eredivisie-klubben trenger penger etter å ha blitt slått ut av Champions League-kvaliken av Rangers (og tap av ca 60 millioner euro).

LES: Schmeichel kan snart være en saga blott i Nice

Hos United er det fortsatt stor usikkerhet rundt hva som skjer med Ronaldo i januar (og hans ukelønn på 500 000 pund). Selv om Gakpo fortsatt er linket til United, hevder Mirror Leeds har forhandlet seg til posisjonen som favoritt til å lande signaturen. Venstrevingen var outstanding forrige sesong og har fortsatt der han slapp. 12 scoringer og 10 assists på de første 15 kampene sier sitt om det ekstreme potensialet til 23-åringen.

Hvis noen tviler på motivasjonen til Leeds, ifølge Mirror sendte klubben en privat jet til Nederland på Deadline Day med mål om å fly Gakpo tilbake til medisinsk sjekk og signering. PSVs tekniske direktør John de Jong blokkerte overgangen. Dette var tydeligvis det motsatte av hva direktøren hadde fått beskjed om av PSV-ledelsen, nå har de Jong mistet jobben.

LES OGSÅ: Venter ikke på Solskjær – styrer mot managerjobb

Ifølge Mirror har Erik ten Hag og United også gitt fra seg muligheten til å sikre seg Gakpo.