Eden Hazard

Jeg vil ikke påstå de siste årene har fått fort, men jeg må hver eneste gang kontroll telle når jeg skal skrive om Eden Hazard. – det er faktisk tre sesonger siden den belgiske superstjernen med enorm suksess i ryggen kom som en «Galácticos» til Real Madrid fra Chelsea.

Kongens klubb betalte 115 millioner euro for venstrevingen som skulle vise seg å bli den siste «Galácticos». – Istedenfor å få et genialt uromoment som var farlige for ethvert forsvar fikk de en spiller som var en skygge av seg selv.

Spør du Real Madrid fans som hater Gareth Bale intenst så innrømmer de nå Eden Hazard har gjort mye mindre for klubben og faktisk er et større «bomkjøp» muligens tidenes største!. (Større tabber enn både Luka Jovic og Klaas-Jan Huntelaar)

Les: Om feiringen etter å ha slått United: – Deilig å oppføre seg litt som en idiot

Så mye har Eden Hazard vært plaget av skader og dårlig form at han i praksis har vært umulig å selge, denne sesongen har ikke vært bedre for den 31 år gamle belgieren, men sesongen har vært genial for Real Madrid. Manager Carlo Ancelotti som faktisk var i fare for å bli byttet ut for ikke mange månedene siden har ledet klubben til krystallklar seier i La Liga og 28.mai er det klart for Champions League finale mot Liverpool på Stade de France.

Goal melder i dag at Carlo Ancelotti torpederer alle rykter om at Eden Hazard sin karriere er over og at han er sikker på han kommer til å blomstre opp neste sesong i Real Madrid drakt. – Spansk presse er svært overrasket over kommentaren «Selvsagt ikke, han blir» og omtaler det som en fullstendig kuvending fra klubben som i hvert vindu har forsøkt å selge Eden Hazard med stor rabatt.

Les: Real Madrid sikrer en av klubbens «dårligere betalte» med utkjøpsklausul på 3,5 milliarder