Klopp forklarer hvorfor hans start i Liverpool var lettere enn det har vært for Eric ten Hag i Manchester United. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool skal i aksjon i kveld.

Nathaniel Phillips spilte en viktig rolle i Liverpool for to år siden da fire av klubbens beste midtstoppere var skadet, og fikk nærmest kultstatus på Anfield for sin noe uryddige stil og utrolige innsats. I fjor var skadesituasjonen ven helt annen og Philips var et femtevalg hos Klopp. 24-åringen spilte derfor bare fire kamper for Liverpool forrige sesong, og var på lån i Bournemouth hele vårsesongen.

SISTE: Arsenal kan få verdifull gavepakke fra Premier League-rival

Midtstopper har vært en av spillere som har vært ryktet bort fra klubben i sommer. Men i dag har Klopp gitt Philips en sjelden sjanse fra start hjemme mot Crystal Palace. Noe overraskende siden klubbens fjerdevalg Joe Gomez nylig har signert ny kontrakt med Liverpool, men det ryktes at Gomez er småskadet og starter derfor på benken. Phillips starter dermed sin første Premier League-kamp siden mai 2021.

Tilbake fra start for Liverpool (foto: liverpool, twitter)

Konate og Matip også er skadet.

Kaptein Henderson starter på benken, og Liverpools nye superspiss, Darwin Nunez får sin første kamp fra start. Det samme får Milner og Elliott.

SISTE: Endelig noen oppløftende nyheter for United

Her er lagoppstillingene:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Elliott, Salah, Nunez, Diaz

Innbyttere: Adrian, Gomez, Keita, Tsimikas, Henderson, Carvalho, Clark, Bajcetic, van den Berg.

Crystal Palace: Guaita, Clyne, Ward, Anderson, Guehi, Mitchell, Eze, Doucoure, Schlupp, Zaha, Ayew

Innbyttere: Johnstone, Richards, Milivojevic, Hughes, Ebiowei, Olise, Plange, Edouard, Mateta

Avspark kl. 21.00.