Den norske golferen Kristoffer Ventura hadde før det 14. hullet en helt vanlig dag på jobb. Men så kom en Hole-in-One som fullstendig snudde stemningen.

Begge «de norske» var i sving på Arnold Palmer Invitational på søndag. Viktor Hovland som har flere gode turneringer bak seg hadde en dag langt utenfor tetstriden og Ventura fikk heller ikke alt til å klaffe.

Les: Zlatan Ibrahimovic comeback med flagg på brystet

Men så, drømmetreff på hull Nr. 14. 26 åringen fikk et perfekt treff som landet på grenen og så trillet ned i hullet til stor jubel fra de få som var der.

Nordmannen gliste da han forsto at det ble en hole-in-one og feiret med high fives.

Les på F7: Google vil eliminere cookies

Viktor Hovland kjempet om seieren i begynnelsen helt i toppen, men avslutningen sto ikke helt i stil og han falt til slutt ned til 49.-plass i helgens PGA-turnering i Florida. På de ni første hullene på avslutningsdagen ble det tre bogeyer og to dobbeltbogeyer på Hovland. En birdie hjalp ikke stort. På de ni siste hullene tok Hovland seg sammen med tre birdier og en bogey.

Det ble amerikanske Bryson DeChambeau som vant turneringen på elleve slag under par totalt.

Kristoffer Ventura ble dermed Norges bestemann i turneringen med sin 36.-plass. Han startet litt senere enn Hovland søndag og slet også innledningsvis. På de ni første hullene ble det en birdie, to bogeyer og en dobbeltbogey.