Skulle vel aller helst sett 20-åringen på en kamparena i pausen. (foto: liverpool, twitter)

Det holder tydeligvis ikke for det engelske fotballforbundet at Liverpool manager Jürgen Klopp må ut med det en mellomklasse Volvo koster for å ha kjeftet på assistentdommer Gary Berswick etter en tvilsom avgjørelse.

Det var i møtet med Manchester City 16.oktober (som Liverpool vant 1 – 0 etter et mål av Mohamed Salah) hvor det kokte over for Jürgen Klopp. – Det var nettopp en takling av kveldens egyptiske helt som fyrte opp Klopp. Det er til og med en del som har røde briller som mener Manchester City spiller Bernardo Silva burde ha gult kort, mens alle med lyseblå briller er enige med dommeren som ikke dømte.

Les: Henter lillebroren til Leeds spiller Brenden Aaronson

Jürgen Klopp brøt den såkalte E3-regelen i forbindelse med oppgjøret mot Manchester City 16. oktober. – På fredag kom avgjørelsen om at Liverpool manageren idømmes en bot på 30 000 pund, en avgjørelse som nå FA (fotballforbundet) har anket.

Årsaken til at forbundet anker er fokuset som er på dommere nedover i seriesystemet. De opplever en god del dårlig behandling og manglende respekt. – Viktig at ledere i Premier League går foran som et godt eksempel.

Les: «Folk har ønsket at jeg skulle dra siden jeg kom hit»

Forbundet vil ha strengere straff, de ønsker at Klopp skal få noen kamper på tribunen og ikke på sidelinjen.

Det har virkelig ikke gått på skinner for Liverpool hittil denne sesongen. Liverpool står med 4 seiere, 4 uavgjort og 4 tap hittil i Premier League. Det holder til en foreløpig 9.plass i Premier League.

I Champions League har det riktignok gått bedre. De vant tidligere i uken 2-0 hjemme mot Leo Østigårds Napoli, og er kvalifisert til sluttspillet.

Senere i dag tar Tottenham i mot Liverpool med Jürgen Klopp i full vigør på sidelinjen. – De fleste regner med at anken behandles i løpet av en ukes tid.