Bildebevis for at Denzel Dumfries faktisk kan fly

Tottenham manager Antonio Conte har sagt han ikke ønsker å bestemme seg for fremtiden før VM er ferdig spilt og han har hatt tid til å tenke seg om. Juventus ønsker å sparke Massimiliano Allegri hvis Conte sier ja takk til en retur og uansett så snart finansavdelingen hos den gamle dame sier det er ok.

Ledelsen og eierne i Tottenham er definitivt på tilbudssiden overfor sin italienske manager og gir han alt ham peker på i tillegg til økt lønn hvis han forlenger. En Denzel Dumfries overgang i januar kan bli utløsende for at Antonio Conte bestemmer seg for å bli i London.

Høyrebacken har vært en stor suksess, som vingback, i Inter siden han ble signert og koblet så sent som i sommer koblet til Manchester United. Tottenham er svært giret på å signere 26-åringen i januar.

Les: Henter lillebroren til Leeds spiller Brenden Aaronson

Spurs ønsker å tilby Emerson Royal i bytte pluss penger for å lande Dumfries. Calciomercato hevder at Inter Milan vil kreve rundt 40 millioner euro, i underkant av 435 millioner kroner, for sin stjerneforsvarsspiller.

Gitt at Inter Milan er gjennom til Champions League-sluttspillet, er det uklart om de lar 26-åringen dra allerede i januar. Dermed er det ikke utenkelig at en overgang i sommer er mer aktuelt.

Totalt har Denzel Dumfries sju mål og ni assist på 62 kamper for Inter siden han signerte fra PSV Eindhoven i 2021. Hans nåværende kontrakt løper til 2025.

Les: «Folk har ønsket at jeg skulle dra siden jeg kom hit»