Alt er ikke mørkt for Liverpool. De er klare for de siste 16. i Champions League.

Maskineriet til Liverpool manager Jürgen Klopp har skrantet en god del denne sesongen, selv lover han et helt annet og mye sterkere lag når Premier League sparkes i gang igjen andre juledag. – En sentral spiller de siste årene Jordan Henderson forteller til Daily Mail ham foretrekker å ha tvilere frem for å ikke ha det.

Liverpool ligger før dagens bortemøtet mot Tottenham på en svært skuffende 9.plass i Premier League. – I liket med resten av laget har 32 åringen ikke fått det til å flyte denne sesongen. Noe fansen sørger for å minne han om.

Les: Henter lillebroren til Leeds spiller Brenden Aaronson

Stemmer har blitt hevet om at Hendersons tid i Merseyside-klubben nærmer seg slutten, mens andre ønsker å fremskynde hans avgang fra Anfield. Det er imidlertid ingenting som har påvirket Henderson. «Det har vært slik hele min karriere. Folk har nok ønsket at jeg skulle reise fra den dagen jeg kom hit. Så ingenting vil endre seg før jeg faktisk drar. Det er en del av spillet og alle har forskjellige meninger om fotball. Noen av synspunktene du hører er ganske ekstreme og du tenker «helvete»»

«Det er ingen grunn for meg å engasjere meg i alt det der. Gjør det du må og fokuser på jobben din. Fokuser på å være best mulig og hjelpe teamet så mye som mulig. Det er hva jeg gjør. Jeg har alltid hatt tvilere. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg heller vil ha tvilere enn ingen. Det ville vært noe galt hvis jeg ikke hadde det.»

Totalt har Jordan Henderson 33 mål og 59 assists på 464 kamper for Liverpool siden han signerte fra Sunderland i 2011. Hans nåværende kontrakt varer til 2025.

Les: Gareth Bale er fortsatt en av de desidert største!