Selv Pep får ikke alt han peker på. (foto: city, twitter)

Når pressemøtene ikke preges av spørsmål Pep Guardiola ser på som idiotiske, er spanjolen den første til å slippe seg løs. Etter 7-0 seieren mot RB Leipzig og Haalands fem i nettet, var det tid for å sende journalistene ut på en reise.

-Jeg er en fiasko i Champions League. Hvis jeg vinner Champions League tre ganger på rad, det vil være en fiasko. Jeg har tre idoler i livet mitt: Michael Jordan, Tiger Woods og (Hollywood-stjerna) Julia Roberts. Dette er mine tre idoler, begynner City-manageren.

LES: På vei mot tvangssalg av spilleren Xavi digger

Okay, ikke lett å følge med, men så drar Guardiola oss inn.

-Julia Roberts kom til Manchester for noen år siden. Ikke på 90-tallet da Sir Alex vant titler, titler og titler. Hun kom i perioden da vi var bedre enn United, for fire, fem år siden. Hun dro og så Man United. Hun kom ikke til oss. Det er derfor at selv om jeg vinner Champions League, vil det ikke kunne sammenlignes med det at Julia Roberts kom til Manchester og ikke kom for å se på oss, sier Guardiola.

Temaet var selvfølgelig ikke Julia Roberts, men det ekstreme presset på ham fra omgivelsene for å vinne Champions League med City.

Vi, vi tror det bare var et triks for å få Julia Roberts til å ta dette som en invitasjonen og dukke opp nede på sidelinja på Etihad…

LES OGSÅ: Har tatt kontakt med Per-Mathias Høgmo