Happy times på Old Trafford. (foto: united, twitter)

Det er lov til å more seg litt når du vinner 7-0 i Champions League. Pep Guardiola dro en Julia Roberts-historie for å illustrere hva han synes om presset engelsk media setter på ham i Champions League. Manchester United tok det som en invitasjon til å ta frem «skålen med salt».

På pressekonferansen etter RB Leipzig-kampen nærmere midtnatt, delte Guardiola en lang historie om hvordan Julia Roberts er én av hans tre store idoler – og som sviktet ham.

LES: Gjør klart gigantbud på neste United-spiss

-Julia Roberts kom til Manchester for noen år siden. Ikke på 90-tallet da Sir Alex vant titler, titler og titler. Hun kom i perioden da vi var bedre enn United, for fire, fem år siden. Hun dro og så Man United. Hun kom ikke til oss. Det er derfor at selv om jeg vinner Champions League, vil det ikke kunne sammenlignes med det at Julia Roberts kom til Manchester og ikke kom for å se på oss, messet Guardiola ifølge Goal.

På onsdag morgen hadde gjengen hos byrivalen funnet frem til begivenheten som står som et åpent sår hos Guardiola – og bidro selvfølgelig med salt til såret.

Godt å se at fotball ikke alltid trenger å være så gravalvorlig.

LES: Karim Benzema som er mer enn kapabel til å fylle vakuumet etter Ronaldo har bestemt seg