Den sitter.. (foto: united, twitter)

Det er ikke bare Jude Bellingham som får Premier League-klubber til å dra frem milliarden – og opp. Manchester United er på spissjakt, der en ny nr. 9 må og skal på plass på Old Trafford før neste sesong. Ifølge tyske Bild befinner den rette forsterkningen seg i Bundesliga.

Victor Osimhen har den siste sesongen vært sterkt linket til Premier League-klubber, Manchester United inkludert. Selv om Napoli nå jobber med å finne erstatter hvis de ender opp med å miste toppscoreren sin i sommer, er det vill kamp om den nigerianske landslagsspilleren. Det er derfor ingen garanti for at Man United vinner signeringskampen, heller ingen garanti for at Tottenham slipper Harry Kane og sender ham til Manchester og en av sine argeste rivaler.

LES: Guardiola kommer aldri, aldri over at Julia Roberts valgte Old Trafford

Ifølge Bild har Manchester United sendt signaler til Eintracht Frankfurt at de gjør klart et bud på 120 millioner euro for Randal Kolo Muani. Spissen ble hentet til Frankfurt fra Nantes så sent som forrige sommer på free transfer.

24-åringen har kontrakt med Bundesligaklubben til 2027, men ulike tyske medier hevder Eintracht har signalisert de er åpne for bud på fra 110 millioner euro og opp. Muani gjorde også jobben med å vise frem potensialet i den franske landslagdrakta i VM.

Muani gikk rett inn i Bundesliga og markerte seg som en av de vasseste foran motstandernes mål. Så langt har det blitt 16 scoringer og 14 assists på 34 kamper. PSG skal også være interessert i den franske landslagsspilleren, men ifølge Bild er det United som nå kommer med første bud.

LES OGSÅ: Har tatt kontakt med Per-Mathias Høgmo

Ten Hag og gjengen har tydeligvis bestemt seg for å ikke ende opp med en kaotisk Deadline Day-signering i sommer.