Xavier Simons

I fjor sommer gitt et av Chelsea sine ungdomstalenter Xavier Simons på lån til Hull City i Championship. Det var tydeligvis en godt match for nå ønsker alle parter i følge Fabrizio Romano å gjøre lånet til en permanent overgang.

Siden 20 åringen kom fra Brentfords akademi i 2016 har han spilt for U21 laget til Chelsea og bare en gang, i desember 2021 fått sjansen med de store gutta. – Det var i ligacupen mot gamle lagkamerater i Brentford.

Les: Harry Kane er en svært viktig del av puslespillet

Både Hull og Chelsea er rimelig overbevist om at den defensive midtbanespilleren har noe stort på gang. Chelsea har sikret seg i en videresalgsklausul. – Det er ikke nevnt en sum, men det kan ikke være spesielt mye for Hull, har som de fleste mellomsjikt klubber hatt noen tøffe år som de nå jobber seg ut av.

Manager Liam Rosenior har klart å stabilisere Hull etter han overtok i november, selv om de ikke er helt utenfor fare på en 15.plass. Liam Rosenior overtok midlertidig Derby etter at Wayne Rooney sluttet og dro til den amerikanske klubben D.C. United.

Les: Gir opp Kane! – Erik ten Hag har funnet en landsmann og to spisser i Italia