Måker seg plass foran mål. (foto: spurs, twitter)

Helt uavhengig av hva som skjer med Antonio Conte, skrev engelsk presse for litt siden, blir det store endinger i Tottenham så snart overgangsvinduet åpner. – Det er en forståelse i klubben som holder fjerdeplassen i Premier League at laget må styrkes, noen må ut og noen skal bli.

Antonio Conte har helt tydelig gått lei av å være Tottenham manager, hans berømte engasjement minner nå mer om Jose Mourinho på en dårlig dag. Forhandlingene om å forlenge avtalen er ikke eksisterende om dagen og arbeidet med å finne en ny manager er i gang for fullt under radaren.

Det snakkes med flere, men den som utmerker seg er fan og spiller-favoritt Mauricio Pochettino.

Les: Det blir enda et klubbytte for Jesse Lingard til sommeren

Da den argentinske manageren fikk sparken 19.november 2019 var målmaskin Harry Kane spesielt trist. – Han syntes da og fortsatt det var en svært dårlig ide å sparke Pochettino som våren før hadde brakt dem til finalen i Champions League.

29 åringen har vært årene vært Tottenhams største stjerne og fanebærer nesten helt siden han kom til klubben i 2010 kan være på vei bort fra klubben. Forrige uke skrev den engelske avisen The Guardian at Manchester United-trener Erik ten Hag vil ha Kane inn til neste sesong.

Nå opplyser The Athletic at Tottenham på sin side er fast bestemt på å forlenge Kane og er forberedt på å fortsette å prøve å gjøre det neste sesong, til tross for at engelskmannens kontrakt går ut sommeren 2024. Partene skal ha hatt innledende samtaler, og Spurs sies å for øyeblikket ikke å vurderer et salg.

Det sportsdirektør Fabio Paratici vet er at han har svært kort tid på å redde sin egen jobb. – Det var han som fikk Antono Conte til klubben og det er han som skal overbevise Harry Kane til å bli. – Vi tror eneste mulighet for å overbevise målmaskinen som har scoret 270 mål og 63 assists på 424 kamper med London-klubben til å bli er å sørge for å hente inn en manager som han liker. – Mauricio Pochettino er definitivt en av de!.

Pogba: Dukket heller ikke opp til søndagens kamp