Ikke overbevist.. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag har snart en full sesong bak seg, der mange spillere har innordnet seg, skjønt opplegget, gitt alt og levert resultater. Alle stjernene fikk inndratt VIP-kortet da nederlenderen entret Old Trafford, dette åpnet opp for alle spillere som jobber steinhardt, har riktig mentalitet og leverer hver eneste dag på treningsfeltet og kamparenaen. Anthony Elanga og Facundo Pellistri har mye av det som skal til, men står bak i spilletidskøen. De neste stegene tas ikke på benken hos United.

I 2021/22-sesongen fikk svensken Anthony Elanga et gjennombrudd hos Manchester United. Denne sesongen har 20-åringen vært på banen i 23 kamper, men totalt bare 650 minutter. Det har blitt sene innhopp på venstrevingen, så langt i sesongen uten scoring (2 assists).

LES: Man United tar straffen

Facundo Pellistri ble hentet til Old Trafford på Solskjærs vakt i 2020, denne sesongen står 21-åringen med 102 minutter på kamparenaen. Dette betyr at han spilte mer for Uruguay under VM enn han har gjort under Ten Hag. Høyrevingen har fortsatt til gode å starte i en kamp.

Så hva planlegger Man United å gjøre med de to vingtalentene som det var stilt store forventninger til denne sesongen? Ifølge Manchester Evening News er avgjørelsen tatt.

Lokalavisa hevder det bærer på utleie i sommer for begge spillerne. Klubben har allerede høykvalitets vinger i troppen, til sommeren kan det komme nye forsterkninger. Elanga har bare spilt i United-drakta, svensken må ut for å jage spilletid. Pellistri startet hos Penarol og har rukket to utleieopphold til spanske Alaves, nå må 21-åringen innfinne seg med en ny runde på utleie.

LES OGSÅ: Det blir enda et klubbytte for Jesse Lingard til sommeren

Ifølge Manchester Evening News håper Ten Hag begge spillerne vil gjøre som Amad Diallo. Den tidligere Atalanta-spilleren ble hentet i 2021 og opplevde en trøblete start på United-karrieren. Det ble et kort utleieopphold hos Rangers, men heller ikke her lyktes vingen. Forrige sommer kom vendepunktet. På utleie til Sunderland har 20-åringen gnistret til i Championship med storspill og 8 mål på 28 kamper. Dette betyr at håpet hans for førstelagsfotball hos Man United har vokst.

LES: «Han skulle spille i dag, men sånn er livet»

Nå er det Elanga og Pellistri som skal bruke neste sesong til å vise de også fortjener en mulighet til annet enn sporadiske innhopp.