Heier på eieren sin. (foto: hoffenheim, twitter)

Dette er både en snodig, kul og litt oppløftende historie. Det snodige er klubbeieren, det kule er nei´et til Donald, det oppløftende er en mulig vaksine mot coronaviruset.

Dietmar Hopp er over gjennomsnittet eksentrisk og har fått sine hatmeldinger for de ufiltrerte og diskriminerende meldingene sine. Den nå 79-årige milliardæren viste også en spesielt god teft da han kjøpte 5. divisjonsklubben Hoffenheim for ti år siden.

Les: Dette kan ikke bety annet enn at Harry Kane er ferdig hos Tottenham

Ja, samme klubb som med innsprøyting av millioner av euro har etablert seg godt over midten på tabellen i Bundesliga ti år senere.

I tillegg til å eie fotballklubb, eier han selskapet CureVac som visstnok skal nærme seg en vaksine.

Les: Dortmund forklarer spillereglene for Jadon Sancho-overgang

Det er hovedtrener Alfred Schreuder hos Hoffenheim som forteller om eierens aktiviteter.

-Han er en spesiell mann som spiller en veldig viktig rolle i kampen mot coronaviruset. Han håper å ha en vaksine klar i høst. Donald Trump har allerede ønsket å få det til USA, og han har tilbudt mye penger, men han har avvist det fordi han vil at vaksinen skal komme hele verden til gode og ikke bare ett land, sier fotballtreneren til Algemeen Dagblad.

Vi tar imot alle gode nyheter vi kan få om dagen, og krysser fingrene for CureVac og milliardæren som tydeligvis har sagt nei til Donald på vegne av resten av verden.

Go Hoffenheim!

Les: Liverpools eiere sultne på flere klubber