VI må alle trå til, gutter (foto: Tottenham, twitter)

Ingenting er avgjort i disse virustider, men når en av Englands største fotballprofiler selv går ut med meldingen om at han ikke vet om han blir hos Spurs, da er han for oss ferdig hos London-klubben.

Kanskje litt bombastisk tolkning av Kanes uttalelser, men når han ordlegger seg på denne måten, jobbes det trolig mentalt allerede med en vei videre utenfor London.

Hør selv og vurder, da han fikk spørsmålet av Jamie Redknapp hos Sky Sports om han fortsetter hos Tottenham.

Les: Liverpools eiere sultne på flere klubber

Det er en av tingene jeg ikke kan si ja, eller nei til. Jeg vil alltid elske Spurs, men det er en av tingene jeg alltid har sagt, at hvis jeg ikke føler at vi utvikler oss som lag, eller beveger oss i feil retning, da blir jeg ikke her for enhver pris, sier Kane.

At vi utvikler oss som lag, at vi beveger oss i riktig retning.

Tottenham har gått gjennom tørketrommelen denne sesongen, og har fortsatt ikke tørket etter at Mourinho tok over programmet. 8. plass i Premier League og i god avstand til Champions League-spill neste sesong passer ikke godt med Kanes ambisjoner.

Les på Popidol: Forhatt fotballboss nær en coronavaksine

-Jeg er en ambisiøs spiller og vil forbedre meg og bli bedre. Jeg vil være en av de aller, aller beste spillerne, avslutter spilleren som har scoret 181 mål på 278 kamper.

Og som ikke lenger er ung og lovende, men en spiller i sin beste alder som må ta det riktige valget i karrieren for ikke å stagnere.

Vi skjønner ikke annet enn at Harry Kane er i spill – når overgangsmarkedet enn måtte åpnes.

Les: Manchester City «vet» hvilken klubb som jobber for utestengelse