No way! (liverpool, twitter)

Da Alexis Mac Allister satte inn straffesparket i det 98. minutt eksploderte stemningen i Brighton. I samme sekund sto jubelen i taket på pubene i den røde delen av Liverpool.

Brighton spilte seg med 1-0 seier over Manchester United inn i kampen om spill i Europa neste sesong, seieren hadde en Champions League-effekt for Jürgen Klopp og gjengen.

LES: Åpner mulighetenes dør for forsvarstalent

United er nå, som Goal så elegant beskriver det som: sleepwalking out of Champions League. Ten Hag og gjengen ga fra seg 2-0 ledelse mot Tottenham, men endte med å dele poengpotten etter 2-2. Mot Brighton sto United igjen med null.

Liverpools mulighet til Champions League-billett har vært dead and burried i perioden der det ble to poeng på fire kamper. Så har Klopp «pisket» spillerne sine tilbake i vinnerform. Vinner de røde mot Brentford på lørdag, er det ett fattig poeng opp til United på 4. plass. Riktignok med en kamp mer spilt, men setter likevel et press på United som kommer til å stresse spillerne.