Maestro hadde stor suksess med militao i midten. (foto: real, twitter)

Halvveis inne i juli er José Mourinho bekymret på vegne av hele Roma for resultatet på overgangsmarkedet. Det hører med til historien at Mourinho aldri er fornøyd med et overgangsvindu, uavhengig av klubb. Så ingenting nytt der. Nå er Roma uansett ikke en aktør i Champions League som de største klubbene i Europa trenger å forholde seg til. Det som bør bekymre City, Chelsea, Liverpool, Bayern München, PSG, Barcelona og resten av gigantene, er at en italiensk rev er meget fornøyd med sin aktivitet på overgangsmarkedet.

Carlo Ancelotti. Fra Goodison Park til San Bernabeu med titler i La Liga og Champions League. Real Madrid fikk aldri Kylian Mbappé som planlagt og forventet, men når du har vunnet Champions League uten, og har matchvinner Karim Benzema fortsatt i sin beste form, da er ikke dette det ultimate nederlaget (Real planlegger uansett å hente Haaland når Benzema er ferdig).

LES: Overgår PSGs bud på italiensk landslagsspiss

Spesielt ikke når du har hentet inn Frankrikes kanskje største defensive midtbanetalent, Aurélien Tchouameni fra Monaco, og det som de siste sesongene har vist seg som en av verdens beste midtstoppere, free agent Antonio Rüdiger. 

-Tchouameni og Rüdiger gir en masse kvalitet til laget. Rüdiger er en fantastisk stopper som kan spille forskjellige posisjoner, mens Tchouameni kan gjøre det det samme på midtbanen. Han er ung, men han spiller allerede på det franske landslaget. Intern konkurranse på laget er nøkkelen til suksess, sier Ancelotti ifølge managingmadrid.

Og målet for 2022/23-sesongen?

Ikke overraskende sikter Ancelotti seg inn mot back-to-back, både i La Liga og Champions League.

LES PÅ F7: Britiske myndigheter har fersket at Bernie Ecclestone har gjemt unna milliarder

Betyr dette at flere forsterkninger må inn i Real-troppen?

-Jeg kan fortelle dere at vi ikke kommer til å kjøpe flere spillere. Vi står fint som det er nå, sier Ancelotti ifølge managingmadrid.

Vi står fint som det er, sier en selvsikker Real-manager halvveis ut i juli mens noen av de største rivalene fortsatt kaver rundt i desperat jakt på overgangsmarkedet.

LES: Adama Traoré slipper å spille for Wolverhampton igjen

City, Liverpool, Chelsea, PSG, Bayern og Barcelona har all grunn til å bekymre seg for hva Ancelotti kan få til med Real i sin andre sesong.