Houssem Aouar

Hele livet, i hvert fall de siste 15 årene, har den 24 år gamle franske midtbanespilleren Houssem Aouar vært Lyon spiller. Til tross for å være en del av klubbens dna har han vokst opp med Arsenal som sitt drømmelag. Han så for seg en dag vinne Champions League for The Gunnars under ledelse av managerlegende Arsene Wenger.

I fjor sommer var han svært nære en overgang til Arsenal, men uten Arsene Wenger som har gått inn i pensjonistens rekker ble det ikke like spennende. Aouar har det som plommen i egget, alle hilser på han når han går langs elvebredden Rhône for å løse opp etter en kamp. – Han fortalte Le Parisien da Arsenal overgangen kollapset at det må noe ekstremt bra til for å friste han bort fra «det perfekte liv» i Lyon.

Les: Adama Traoré slipper å spille for Wolverhampton igjen

Likevel fortsetter ryktene om at Houssem Aouar er på vei bort, og nå etter flere år med rykter kan ryktemakerne få rett.

Foot Mercato skriver at Lyon har akseptert et tilbud på Houssem Aouar fra Real Betis, men franskmannen nøler angivelig med å si ja til tilbudet, for han vet han er god nok for større klubber. – Gresset må være grønnere!.

Les: Der kom signaturen til Ousmane Dembélé