Nærmer seg januar og den store avgjørelsen.

Liverpool har pløyd igjennom årets Premier League sesong og har bare en uavgjort mot Manchester United og resten er solide trepoengere. – På Liverpool manager Jurgen Klopps radar, den 21 år gamle midtbanespilleren Todd Cantwell.

På lørdag var det topp mot bunn i Premier League, men Norwich viste seg å være en hard nøtt og det var slettes ikke opplagt at dette var en kamp Liverpool skulle vinne.

Les: Svensk Bundesliga-spiss satte ballen i krysset etter «skolissetriks»

Todd Cantwell imponerte på et lag som også var imponerende, Daily Star skriver at Cantwell med det han viste på lørdag ikke bare sementerte plassen sin på Liverpool sin ønskeliste han rykket helt opp til førsteplassen.

Liverpool forbereder et tilbud på 30 millioner pund (omtrent 400 millioner kroner) for Norwich-stjernen som virkelig har imponert Jurgen Klopp.

Det som imponerte Klopp var var måten Cantwell var i stand til å «bære» ballen opp på banen og snu spillet fra forsvar til angrep, og mener at han med litt finjustering kan bli en av de beste midtbanespillerne i Premier League.

Budet Liverpool kommer mot slutten av sesongen, men det kan komme før hvis Norwich, som ligger på 20 og sisteplass i Premier League ikke lenger har mulighet for å bli værende.

Cantwell har gjennom noen intervjuet sagt han ønsker å fortsette i Premier League, med eller uten Norwich.

«Jeg tror jeg forbedrer meg kamp etter kamp, og jeg føler at jeg blir en bedre fotballspiller. Jeg elsker det, og spiller i Premier League mot de beste» sa han etter Citys 1-0-nederlag til Liverpool lørdag kveld.

Norwich kan ha slitt i Premier League denne sesongen med kanariene bunnen av bunken med bare fire seire fra sine 26 kamper som er spilt så langt. Cantwell har imidlertid vært deres lyspunkt, han scoret seks mål og har 2 assist på 26 opptredener.

Norske Alexander Tettey har vært med på opp og nedturer med Norwich siden 2012 og er nå etter noen avbrudd på en økende formkurve. – Han har ingen planer om å bytte klubb, uansett.

Les: Liverpool trengte stolpen og Mané mot Alexander Tettey og Norwich

Todd Cantwell snakket om 1-0-nederlaget mot de røde: “Vi viste mye motstandskraft igjen. De er det beste laget i verden for øyeblikket, men de kom til Carrow Road og hadde ikke en lett kamp – det er en ære for alle.

«Motstandskraften vi har vist hjemme er noe positivt vi kan ta, men det er synd at vi ikke har noe å vise etterpå. Det har vært litt av en gjentakende hendelse».