Mbappé og Neymar tok seg visst nær av denne. (foto: dortmund, twitter)

Oljefondet PSG har brukt mange år på å rigge seg for triumf i Champions League. Ligue 1-tittel er en selvfølge og CL-tittel en nødvendighet. Det blir noe krampeaktig av dette verdensbildet.

Så når verdensstjernene hos PSG møter, for å sette det på spissen, en gjeng med lekne unggutter (og Mats Hummels), utfordres selvbildet til det franske laget.

For Dortmund-spillerne kjører på som de har ingenting å tape, og gnistrer av spilleglede og samhold.

Les: ESPN: United sender ut signaler om Pogba

Erling Haaland fikk æren av å score begge målene i 2-1 seieren på tirsdag, men når du følger kampbildet, ser du at alle i gul/sort ønsker å score – og tror de kan få det til. Med alle Dortmund-spillere som reelle trusler for PSG-forsvaret, åpner det seg opp rom for Haaland – som vet å ta vare på sjansene.

Og hos PSG?

Trille ball, passe på at den for all del skal innom Neymar på veien, og la for all del verdensstjernen Mbappé få muligheten til å score.

Les: Barcelona plukker nå nådeløst La Liga-klubbens angrepsstjerne

Vi lar Dortmund-direktøren beskrive lekenheten til en av sine.

-Erling har det bare gøy. Han har en enorm viljestyrke. Du kan se det på måten han scorer sitt andre mål, at han absolutt vil at det skal skje, sier Hans-Joachim Watzke til klubbens hjemmeside.

Alt å vinne, ingenting å tape, ha det gøy.

I kontrast til sine franske motstandere.

-Jeg tror vi har en god sjanse i Paris. De har trolig stadig deja vu fra forrige sesong (røk ut mot United og Solskjær). For dem vil verdenen deres kollapse hvis de ryker ut, så vi har nok en liten psykologisk fordel, avslutter Watzke.

Les: Neymar gir idiotene hos PSG skylda for at jyplingen Haaland fikk stjele showet

11. mars skal en norsk 19-åring rasere verdenen til Neymar, Mbappé og oljefondet PSG.

Les: Klopp ble kraftig imponert av bunnlag, snekrer sammen en fristende pakke