Willian da han var en av kongene på Stamford Bridge.

Den siste uken har tidligere Chelsea-stjerne (vi har fortrengt det korte oppholdet hos Arsenal) Willian vært linket til en totalt overraskende retur til Premier League. Da vingen returnerte til brasiliansk fotball i 2021, trodde vi det var det siste vi skulle se av denne karen. På onsdag kan et møte avgjøre om det blir flere kamper i verdens tøffeste liga.

For ifølge både TalkSport og Daily Mail avholdes det møte mellom Willian og Fulham-ledelsen i dag, hvor partene skal komme se om de kommer frem til enighet om avtale.

LES: Sheffield United har satt prislapp på «uerstattelige» Sander Berge

Motivasjonen hos 34-åringen er hvertfall høy for å returnere til England. Til Globo Esporte forteller han hvorfor han terminerte kontrakten med Corinthians:

-Da jeg kom tilbake til Brasil, kom jeg tilbake med et stort ønske om å spille for Corinthians. Jeg kom ikke til Brasil for å bli truet eller for å få familien min truet etter hver kamp jeg tapte eller hvis jeg ikke spilte en god kamp. Det er hovedgrunnen, sier brasilianeren.

LES: 6. signering elegant på plass for West Ham

Manager Marco Silva har et spennende prosjekt på gang, noe Liverpool (2-2) og Wolverhampton (0-0) fikk kjenne på i de to første Premier League-rundene. Willian og familie får muligheten til å returnere til London, spille for en klubb der forventningene ligger på et akseptabelt nivå, samtidig som 34-åringen får muligheten til å vise at han kan mer enn han fikk frem i løpet av Arsenal-oppholdet.

LES OGSÅ: Juventus forsøker å sutre seg til Memphis Depay gratis

Spesielt når du står med 259 kamper i Premier League med 38 mål, 38 assists og to PL-tittelmedaljer i skapet. Dette høres ut som en riktig match mellom spiller og klubb.