Emerson Palmieri

På torsdag skal West Ham opp mot danske Viborg i Conference League-kvalik, en kamp David Moyes må holde seg unna. Tiden er inne for å ta karantenen han dro på seg etter «skotske reaksjoner» i Eintracht-kampen forrige sesong. Men selv med to sure tap i Premier League-starten og utestengelse fra torsdagens kamp, kan West Ham-manageren likevel se tilbake på en god uke.

På torsdag kom bekreftelsen på at PSG-spiller Thilo Kehrer har dratt på seg Hammers-drakta og blir en solid forsterkning i midtforsvaret til London-klubben, denne uken skal de siste detaljene komme på plass for at også en Chelsea-spiller drar på seg West Ham-drakta.

LES: Klart for møtet som avgjør Willians totalt overraskende comeback

Ifølge Football Insiders kilder ble det holdt forhandlinger på tirsdag om overgangen til 28-åringen. West Ham-gjengen skal være trygge på at de får i land en signering og forventer det blir klart denne uken, der bud på 13 millioner pund er skjøvet over bordet til Chelsea.

Midtstopper fra PSG, venstreback fra Chelsea. David Moyes akter å bygge opp et nødvendig forsvarsverk for å unngå å gå på for mange forsmedelige tap som mot Nottingham Forrest forrige PL-runde.

LES OGSÅ: Fotballen er i ferd med å miste Marcelo