Victor Osimhen, Mauricio Pochettino og Ivan Toney

Siden den amerikanske investorien Todd Boehly og han venner kjøpte Chelsea for 4,25 milliarder pund (omtrent 55 milliarder kroner) har London-klubben passert 1 milliard pund i spillerkjøp!!. (omtrent 13 milliarder kroner)

De enorme investeringene har ikke gitt resultater på banen, så etter å ha vært igjennom noen managere i sist sesong ble den argentisnke manageren Mauricio Pochettino ansatt i sommer. – Han startet umiddelbart «sitt prosjekt» og gjennomførte en vanvittig utstiftning av spillere. Det er kjøpt for 462 millioner euro i sommer er det solgt spillere 267 millioner euro.

Les: Jérôme Boateng har ikke gjort sitt! – Nesten klar for retur til en av verdens beste klubber

Chelsea hadde uflaks i og med at den geniale franske angriperen Christopher Nkunku blir ute lenge, han fikk en alvorlig kneskade under pre-season.

Nå har Mauricio Pochettino fått over tre milliarder kroner for å finne noen som kan score mål.

Det er målene som uteblir. – Det utrolige er at Chelsea i hele septemer ikke har scoret et eneste Premier League mål. Månedens mål for september må bli Nicolas Jackson sitt mål i det 50 minutt i ligacupen mot Brighton på onsdag.

Les: Steve Bruce nær et «sjokkerende» comeback til trenerbenken

Slik kan det ikke fortsette, selvsagt er det angrepsspillere i troppen som vet hvor målet er, men de finner det ikke enda. Nicolas Jackson som kom fra Villarreal virker å være på riktig spor etter Chelesa sitt beste mål i september!!

Les: Ajax henter supertalent de kan selge dyrt til Manchester United om et år eller to

Mauricio Pochettino har fått sanksjonert godt med penger for å sikre deg både Victor Osimhen og Ivan Toney. Allerede i vinter. Osimhens fremtid i Napoli har blitt sådd i tvil etter at Serie A-klubben la ut en serie uvanlige TikTok-videoer av nigerianeren etter at han bommet på en straffe i klubbens 0-0 uavgjort mot Bologna.

Spillerens agent har senere gitt ut en formell uttalelse om hendelsen, som bekrefter at de kan ta rettslige skritt mot Napoli.

Al-Hilal har bestemt seg for å blåse all konkurranse av banen og står klar med 200 millioner euro omtrent 2,25 milliarder kroner. – Chelsea må enten by over eller satse på at Victor Osimhen har lyst til å spille i en skikkelig liga og ikke spille ørkenfotball.

Toney er i mellomtiden gjenstand for enorm interesse til tross for at han ikke har sparket en ball i Premier League siden mai etter at han erkjente seg skyldig i 232 brudd på fotballforbundets regler for spill. 27-åringen søker en «ny utfordring» i 2024 og får interesse fra blant annet London-rivalene Arsenal.

Imidlertid er utestengelsen på åtte måneder slutter i januar, og Bees-sjef Thomas Frank innrømmer at de ville være åpne for et salg etter å ha plassert en prislapp på 80 millioner pund på 27-åringen, hevder Evening Standard.

Mauricio Pochettino får mer makt!

I mellomtiden insisterer Chelsea-sjef Pochettino på å spille en større rolle i overgangspolitikken under sitt andre overgangsvindu i klubben.

«Det gode er at forholdet og kommunikasjonen er veldig bra med sportsdirektørene og eierne,» sa Pochettino.

«Da overgangsvinduet ble stengt sa jeg at jeg måtte være mer involvert nå i alle avgjørelsene. Jeg har begynt å jobbe for å identifisere hva vi trenger for januar.»