(foto: arsenal, twitter)

Nå skal ikke Arsenal-ledelsen snu seg etter vinden når de skal ut på overgangsmarkedet etter en prioritert spissforsterkning, men denne Premier League-runden viste en av kandidatene seg frem med hattrick.

Ivan Toney skal ifølge ulike engelske medier stå øverst på ønskelista hos Arteta og gjengen, men Brentford har jekket opp prisen til 80 millioner pund. Et helt vilt beløp med tanke på at spissen er ute med karantene frem til midten av januar. For Arsenal innebærer det en betydelig risiko å satse på at Toney er klar for å gi Arsenal et boost på topp i andre del av sesongen.

LES: Football-Insider: West Ham var ikke i nærheten av å kunne forsvare signering av Jesse Lingard

Ollie Watkins hamret inne hattrick i en totalt overraskende 6-1 seier over Brighton, et av Premier Leagues beste lag så langt i sesongen. Den engelske landslagsspilleren har vært i forhandlinger med Aston Villa i over et år uten å komme til enighet om forlengelse, det tikker raskt mot kontraktsutløp 2025 hvis han fortsetter å score seg inn på lista til de største klubbene.

Ifølge Footballtransfers kilde har Arsenal-direktør Edu allerede hatt samtale med Watkins sin agent. «Kilder tett på» hevder det kan bli utfordrende for Arsenal å sikre Watkins-signering i januarvinduet, men så lenge Villa og spissen ikke blir enige om forlengelse er døra åpen.

Satsingen på Watkins som ny Arsenal-spiss kan også øke i styrke, da Footballtransfers kilde hos Arsenal hevder det er usikkerhet internt hos Arsenal om Toney vil passe inn hos Arsenal, som ønsker sine spillere disiplinert med clean-cut image.

LES OGSÅ: Barcelona-legende anklaget for kampfiksing